Tere tulemast meie kodulehele

Meie Tartu pandimaja avamine toimub uuel aastal. Seni võite tutvuda meie teenustega või koostööhuvi korral meiega ühendust võtta, kasutades selleks kontaktivormi. Rohkem infot meie Facebooki lehel “Pandimaja Kullake”

Otsite kvaliteetset ja professionaalset kullasseppa Tartus? Olete õigel kodulehel. Pakume professionaalset kullasseppa teenust nii käsitöö ehete valmistamiseks kui ka erinevateks ehete parandus- või sulatamistöödeks.

Teil on mõni erisoov ehete valmistamisel, äkki saame teid aidata.Pakume kullassepa täisteenust, ehk kõike alates ehete valmistamisest kuni ehete paranduseni. Gunnaril on kümnendite pikkune kogemused ehete valmistamisel, samuti saame pakkuda ehete asjakohast hindamist ka haruldaste eksemplaride puhu.

Telefoni parandus Tartus pandimajas Kullake

Milliseid kullassepa teenuseid pakume?

Kullake pandimaja teeb koostööd Tartu parima kullaseppaga Gunnar Kaskiga, kes on pühendunud ning pika kogemusega, tänu millele saame teile pakkuda kullassepa täisteenust. Gunnar Gasutab oma töödes parimaid tööriistu ning kvaliteetseid materjale.

 Külasta Gunnarit aadressil: Lossi 32, Tartu.  E-R 10:17.00

 Tel nr: +372 56 492 805

Loe Gunnarist lähemalt siit: https://gunnarkask.com/

 Valmis tooted: https://gunnarkask.com/ehted-muugiks/

Meie abil suudab luua erinevaid ehteid, sealhulgas kaelakeesid, sõrmuseid, käevõrusid ja palju muud. Oleme spetsialiseerunud nii traditsiooniliste kui kaasaegsete disainide loomisele, tagades teie ehtele ainulaadse ja isikupärase ilme.

Graveerimine

Graveerimise käigus kannab kullassepp teie poolt soovitud kujundid, mustrid või tekstid teie poolt soovitud ehetele. Graveerimine on hea võimalus isikupärastada teie ehteid näiteks nagu salvestada oma abielusõrmustesse mõni südamelähedane tsitaat, teie kohtumise- või abielu sõlmimise kuupäev või mistahes muu soovitud graveering.

Graveerimine annab ehetele isikupära, eksklusiivsust ning lisaväärtust. Pakume graveerimist nii digitaalselt lasergraveerijaga, kui traditsiooniliselt ehk käsitööna. Aitame teid graveerimise stiili valikul ning nõustame asjakohaselt meie koostöö
parneri poolt aadressil Lossi 32, Tartu (Gunnar Kask).

Ehete parandus

Ehete parimaks säilimiseks on oluline neid aegajalt hooldada ning õigesti hoida. Kui tegemist on teile väärätuslike ehetega, olgu siis rahaliselt või sentimentaalselt, on mõistlik lasta oma ehted mõne aja tagant kullassepal üle vaadata, puhastada või poleerida. Selliselt saate ennetada erinevaid kulumisest tekkivaid kahjustusi või ehete purunemist.

Ehete parandamisel aitame teid m.h. Sõrmuste suuruse muutmisel, kivide kinnituste parandamisel, kõrvarõngaste lukkude parandamisega, konskude või kivide kinnitusega ehetele. Meie juurde võite tuua kõiksugu erinevaid ehteid, mitte ainult kullast- ja hõbedast ehteid, aitame teid vajadusel ka laserkeevitusega.

Ehete hindamine

Ehete hindamine on meie jaoks pandimajas Kullake igapäevane töö osa. Teile, kui kliendile annab ehete hindamine ülevaate  oma ehte väärtusest ning autentsusest. Meie kogenud kullassepp pakub professionaalset ehete hindamisteenust, mis hõlmab nii tavalisi kui ka haruldasemate ehete hindamist. Ehete hindamise käigus uurime teie väärisesemeid ning anname detailse ülevaate selle valmistamise materjalide-, kaalu-, kvaliteedi- ja väärtuse kohta.
Kui te soovite sel teemal pikemalt lugeda, vaadake meie teenuse kirjeldust: ehete hindamine.

Galvaanika

Pakume erinevaid galvaanika teenuseid, nagu kuldamine, hõbetamine ning rodeerimine. Selleks sobivad erinevad ehted, aga ka lauanõud või söögiriistad, mis sobivad hästi kingitusteks lähedastele- ning pereliikmetele.

Vääriskivide töötlemine

Vääriskivide töötlemine on oluline osa ehtekunstist. Lõikame ja lihvime vääriskive nii, et need esile tuleksid ja teie ehe tõeliselt sädeleks ning välja paistaks. Kullassepp kasutab täpseid tehnikaid ning kogenud kätt, et tagada vääriskivide parim võimalik lõikamine ja viimistlus, et tõsta nende väärtust ja isikupära.

Käsitööehted on erilised, kuna neil on isikupärane ja ainulaadne ilme, nende väärtust tõstab nende unikaalsus ning autentsus. Meie kullassepp on pühendunud kvaliteetsete käsitööehete valmistamisele, mis kajastavad teie poolt soovitud  isiklikku stiili ja väärtusi. Me kasutame oma töös parimaid materjale ja tööriistu, et tagada teie ehtele pikk eluiga ning kaunis välimus ning lähtume alati eelkõige kliendi soovidest.

kulla kokkuost Tartus parima hinnaga

Kullassepa teenuse hind

Kullassepa töö on täpne ning enamasti individuaalne ning eriti ehete valmistamisel on iga projekt unikaalne, mis tähendab, et teeme teile hinnapakkumise, kui oleme teilt saanud ehte loomise visiooni ning arvutanud potensiaalsed materjali- ning töökulud.

Kui teid huvitab mõne meie teenuse hind, olgu selleks ehete parandus, galvaanika või graveerimine, saate meiega ühendust võtta kasutades selleks allolevat päringuvormi või tulles läbi meie esindusest Kalda tee 15 ning saame teile teha täpse hinnapakkumise. Kõige lihtsam viis on saata meile oma visioon või soovitud teenuse kirjeldus kasutades selleks kontaktivormi, kus saate edastada meile ka pilte oma ehetest, mis teeb meile pakkumise tegemise lihtsamaks.

Telli oma uus unikaalne ehe juba täna!

Teame, et ehete valimine võib olla keeruline, eriti kui otsite midagi täiesti ainulaadset. Meie kullassepp on valmis töötama teie erisoovidega, et luua teile täiuslik ehe. Kas teil on kindel disain, materjal või vääriskivi, mida soovite kasutada? Võtke meiega ühendust ja arutage oma ideid meie kullasepaga, kes aitab teil oma unistuste ehete valmistamise protsessi ellu viia. Ootame huviga teie päringuid, et aidata teil valmistada oma unistuste ehe või parandada teile armsaks saanud väärisesemeid. Võtke meiega ühendust ning saame tuttavaks!

Navigatsioon

Veebihindamine

Maksame kuni 80% eseme väärtusest kasvõi samal päeval!

Tarmo Kaldam

Asutaja ja omanik
Olles Eesti pandimajade turul juba teist aastakümmet tean hästi, mida kliendid vajavad. Oleme oma klientidele alati olemas ning pakume usaldusväärset ning konfidentsiaalset teenust!

Enim küsitud küsimused ja vastused

Lugege, mida on paljud meie kliendid juba küsinud

Meiega saate ühendust, kasutades selleks kontaktivormi, või võttes meiega otse ühendust kasutades selleks Messengeri, WhatsAppi või Telegrami. Samuti võite meile helistada või kirjutada. Vaadake täpsemalt meie lehelt: kontakt

Kullassepa teenuse hind sõltub loomulikult tööde keerukusest ning sellest, milliste materjalidega on tegu. Ühte kindlat hinda pole võimalik selliselt öelda. Selleks, et saada täpne pakkumine, võtke meiega ühendust.